1. HABERLER

  2. CHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

CHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil parti teşkilatınde düzenlenen devir teslim töreninde Mehmet Karataş’tan görevi...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil parti teşkilatınde düzenlenen devir teslim töreninde Mehmet Karataş’tan görevi teslim aldı. Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde CHP’li delegelerin özgür iradesi ile Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı seçilen Bülent Ecevit Tatlıdil gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevi devraldı.

Parti binasında yapılan devir teslim törenine Bülent Ecevit Tatlıdil ve yönetimi, Eski İlçe Başkanı Fatih San ve yönetimi, Partililer ve Delegeler katıldı. Devir teslim töreninin açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Karataş sözlerine Karaman Ermenek’te ki kömür ocağında yaşanılan felakette kendilerine ulaşılamayan madencilerin ailelerine sabır dileyerek başladı. Maden ocaklarındaki yaşanılan bu tür elim kazaların birinci sebebinin tedbirsizlik olduğunu belirten Karataş, biran önce mahsur kalan madencilerin kurtarılmasını istediklerini kaydetti.

CHP Eski İlçe Başkanı Fatih San ise CHP İlçe Başkanı olarak 3 yıllık görev süreçlerinde canla başla çalıştıklarını, partilerinin verdiği sorumlulukları titizlikle yerine getirerek, ellerinden gelenin en iyisi yapma çaba ve gayreti içerisinde olduklarını belirtirken, Lakin geçirdikleri iki seçimde de gerekli başarıyı yakalayamamalarının bu yönetimle bir seçime daha gidilemeyeceği kanaatinin oluşmasından hareketle kendisinin ve yönetiminin istifa ettiğini sözlerine ekledi.

Bülent Ecevit Tatlıdil başkanlığında yeni seçilen yönetimin genç ve aktif olduğunu dile getiren San, yönetimin sürekli arkasında olduklarını kendilerine ihtiyaç duyulması durumunda canla başla hizmete var olduklarını anımsattı. Yeni Başkan Bülent Ecevit Tatlıdil ise yaptığı konuşmasında Cumhuriyetin 91. Yılını kutladı.

Cumhuriyetin yalnızca monarşiden demokrasiye geçiş olmadığını hatırlatan Tatlıdil, Cumhuriyetin aynı zamanda çağdaş bir uygarlık projesi olduğunu belirtti. İlçe Başkanı seçilmelerinde kendilerini destekleyen parti delegelerine de teşekkür eden Tatldil, delegelerin teveccühü ile kendilerine yükledikleri sorumluluğun farkında olduğunu ve bundan sonraki gerek Ereğli, gerekse Türkiye için çalışmak olacağını söyleyen Tatlıdil,

Ereğli’nin altyapısından, üstyapısına, kültür ve sosyal hayatından, sağlık hizmetlerine kadar onlarca problemleri olan büyük bir köy hüviyetine dönüştüğünü ileri süren Tatlıdil, bu sorunların çözümü noktasında söyleyecekleri sözlerinin, verecekleri fikirlerinin olduğunu kaydederek, “ Belediye, Kaymakamlık, Partili-Partisiz tüm hemşerilerimizle ortak mücadelemizin adı Ereğli olacaktır” dedi. Seçim sürecinde kendilerine destek olan tüm isimlere tek tek teşekkür eden Tatlıdil, “ Bizi bekleyin ve görün” diyerek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.