1. HABERLER

  2. Özgüven Geleceğin Sağlık Neferlerini Ziyaret Etti

Özgüven Geleceğin Sağlık Neferlerini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Özkan Özgüven genç sağlıkçı adayları ile bir araya geldi.Özgüven Özel Toros Bil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven genç sağlıkçı adayları ile bir araya geldi.

Özgüven Özel Toros Bil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle yemek yedi. Karavanadan öğrencilerle sıraya girerek yemek alan Özgüven’e öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Okul Müdürü Mehmet Aksoy’dan okulun kapasitesi, eğitim durumu, fiziki yapısı gibi konularda bilgi alan Başkan Özgüven, Ereğli’de eğitim çıtasının her geçen gün yükseldiğine dikkat çekti.

Toros Mahallesinin eğitimin çatısını oluşturduğunu kaydeden Özgüven, “Toros Mahallesi eğitim kurumlarının birleştiği bir merkez konumuna geldi. Özel okulların da tercih ettiği bu bölgede verilen hizmetler bizleri memnun etmektedir. Hangi meslekte olursak olalım mesleğimizi sevmek ve başarılı olmak içinde çok çalışmak gerekiyor. Ben gözlerinizde kendine güvenen, cesaretli gençleri gördüm. Hayat sadece ders ve okul demek değil ama önceliktir. Toplumda herkesin bir sorumluluğu vardır. Sağlık sektöründe sizler görev alacaksınız. Kendinize inanarak sorumluluğunuzu yerine getireceksiniz” dedi.

Bir süre öğrencilerin uygulamalı derslerine de katılan Özgüven, öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.