1. HABERLER

  2. Muhtarlar En Önemli Mesai Arkadaşalarımız

Muhtarlar En Önemli Mesai Arkadaşalarımız

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Memduh Sürücü’yü ziyaret etti.Mahallenin sorunları hakkında Sürücü’den bilgi alan...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Memduh Sürücü’yü ziyaret etti.

Mahallenin sorunları hakkında Sürücü’den bilgi alan Özgüven sorunlara çözüm üreteceklerini belirtti.

Mahalle Muhtarlarının en önemli mesai arkadaşları olduklarını söyleyen Başkan Özgüven, muhtarların seçimle göreve geldiklerini ve vatandaşın hizmet almasında koordinasyonu sağlayan en önemli kişiler olduğunu söyledi.

Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Memduh Sürücü’nün iki dönemdir muhtar olduğunu belirten Özgüven, “Sayın Sürücü tecrübeli ve aktif bir muhtarımız. Şöyle odasına bir bakıyorum resmi kurum ölçeğini aşan evrakları görüyorum. Bu da muhtarımızın işinin ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor” dedi.

Mahallelerin alt yapı ve sosyal sıkıntılarını muhtarların kendilerine ilettiğini söyleyen Özgüven, “Muhtarlar bizim en önemli mesai arkadaşımız. Onlarla koordinasyon ve işbirliği içinde yapacağımız çalışmalar neticesinde daha iyi hizmet vereceğimiz kanaatindeyim. Zaman zaman da toplantılar yaparak bu düşüncelerimizi paylaşıyoruz” diye konuştu.

Belediye içerisinde muhtarlık ofisi açarak muhtarların daha geniş yelpazede hizmet sunmalarına imkan tanıyacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, muhtarlık ofisi bünyesinde teknik ve idari personelin bulunacağını, muhtarların her türlü iş ve işlemlerini burada yapabileceklerini kaydetti.

Özgüven muhtarları zaman zaman yerlerinde ziyaret edeceklerini de belirtti.

Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Memduh Sürücü ise Başkan Özgüven’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ziyaretin sürpriz olduğunu ancak mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Özgüven’e özellikle taşevler konusunda teşekkür eden Sürücü, “6 yıldır taşevler için uğraşıyorum. Sonuç alamadık. Bu dönem sayın Başkanımın kararlı tutumu ile önemli adımlar atıldı. İnşallah bu alanı mahallemize ve Ereğli’ye kazandıracağız” dedi.

Sürücü ayrıca yeni bisiklet yerleri içinde Başkan Özgüven’e teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.