1. HABERLER

  2. Özgüven’den CHP İlçe Başkanı Tatlıdil’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Özgüven’den CHP İlçe Başkanı Tatlıdil’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Özgüven,...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette CHP’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunun altını çizerek, Ecevit Tatlıdil ve İlçe Yönetimine başarılar diledi.

Özgüven, “Ereğli’ye nasıl katkı sağlarız” düşüncesi içerisinde yerel yönetim ve siyasiler olarak birlikte hareket etmenin önemli olduğunu söyleyerek, “Hepimizin ortak hedefi Ereğli ve Türkiye’nin geleceğine bir tuğla koymak. Siyasi olarak birbirimize taş atmak yerine ortak akılda buluşup halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olmalıyız. ‘Ereğli’ye nasıl katkı sağlarız, var olan sıkıntılarımızı nasıl el birliğiyle ortadan kaldırırız’ amacı içerisinde bu yolda atılması gereken adımları da ivedilikle atmamız gerektiğine inanıyorum. Sayın Başkan nezdinde CHP İlçe Yönetimini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

“BU ZİYARET EREĞLİ SİYASETİ AÇISINDAN ÖNEMLİ VE ANLAMLI”

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ise, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretin son derece önemli ve anlamlı olduğunu dile getirdi.

Tatlıdil, “Yapılan ziyaret Ereğli siyaseti açısından önemli ve anlamlı bir adım oldu. Elbette siyasi rakibiz ama bu rekabet daha iyi hizmet için yapılan tatlı bir rekabettir. Bu anlamda sizlerin yaptığı olumlu hizmetin yanında olacağımız gibi eksik gördüğümüz hizmette ise eleştirilerimizi yapacağız. Ben partim ve yönetim adına yaptığınız ziyarete teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.