1. HABERLER

  2. Müzenin Yanına Kilitli taş

Müzenin Yanına Kilitli taş

Ereğli kent merkezinde bulunan Müze’nin hemen yanında bulunan alanda kilitli taş uygulaması yapıldı. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü...

A+A-

Ereğli kent merkezinde bulunan Müze’nin hemen yanında bulunan alanda kilitli taş uygulaması yapıldı.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan müzenin hemen yanındaki alanda kilitlitaş uygulamasını gerçekleştirdiler.

Müzenin önünden geçen ve kaldırıma bitişik olarak bulunan alanın çamurdan kurtarılması için çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu alanda yapılan düzenleme ile görüntü ve diğer kirliliklerden kurtarılmasını sağladı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kentin bir çok bölgesinde uygulanan ve görsel olarak ayrı bir güzellik sağlayan kilitlitaş uygulamasına muhtelif alanlarda devam edildiğini ifade ederek, “Ereğli Müzesi’nin bulunduğu alanın hemen yanında yer alan ve görüntü kirliliğine neden olan bölgede kilitlitaş döşenerek buranın düzenlenmesi gerçekleştirildi. Ekiplerimiz kış şartları ağırlaşmadan alt ve üst yapıda eksiği görülen bölgelerdeki çalışmalarını sürdürecek. Bu çalışmalarda bizim gözlemlediğimiz ve program dahiline aldığımız bölgelerin yanı sıra vatandaşlarımızın da makul istekleri dikkate alınmaktadır. El birliği ile daha güzel bir kent oluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.