1. HABERLER

  2. NAKLİYECİ ve SÜRÜCÜLERE EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

NAKLİYECİ ve SÜRÜCÜLERE EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 24.12.2011 tarihli 28152 sayılı Hayvan Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği gereğince, Kurban...

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 24.12.2011 tarihli 28152 sayılı Hayvan Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği gereğince, Kurban bayramında hayvan taşıyacak nakliyeci ve araç sahiplerine İlçe Müdürlüğünde bir eğitim toplantısı düzenlendi. Eğitim çalışmasının hemen ardından düzenlenen sınavda başarılı olanlar Nakliyeci Yetki Belgesi ve Sürücü Yeterlilik Belgesi alaya hak kazandı.

Kurban bayramının yaklaştığı bu günlerde canlı hayvan nakliyesi yapabilmek için Nakliyeci Yetki Belgesi ve Sürücü Yeterlilik Belgesi almanın mecburi olması üzerine İlçe müdürlüğü tarafından mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla düzenlenen eğitime yaklaşık 50 kişi katılırken, İlçe müdürlüğü Veteriner Hekimlerinden Hakan AYDOĞAN tarafından verilen eğitim sonunda bir de sınav düzenlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Veteriner Hekimi Hakan AYDOĞAN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 24.12.2011 tarihli 28152 sayılı Hayvan Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği ile ilgili katılımcıları bilgilendirirken, eğitime katılan herkese göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. AYDOĞAN Nakliyeci Yetki Belgesi ve Sürücü Yeterlilik Belgesine sahip olmayanların tespiti halinde idari para cezası uygulanacağını hatırlatarak, mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi açısından bu eğitim çalışmasının son derece faydalı olacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.