1. HABERLER

  2. Kurban Satış Yerleri Belirlendi

Kurban Satış Yerleri Belirlendi

Ereğli Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurbanlık satış yerleri belirlendi.Taş Evler Bölgesi ve Hayvan pazarında satışa sunulacak...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurbanlık satış yerleri belirlendi.

Taş Evler Bölgesi ve Hayvan pazarında satışa sunulacak olan kurbanlıkların satış noktaları çizilerek yer belirleme işlemleri tamamlandı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kurban Bayramı öncesi belediye olarak kurbanlıkların satılacağı merkezi belirlediklerini, bunu dışında kurbanlık satışına izin vermeyeceklerini söyledi.

Belirlenen merkezde belediye olarak kurbanlık hayvan satıcılarına her türlü kolaylığı sağladıklarını ifade eden Özgüven, bu konuda kurbanlık satıcılarından da duyarlılık beklediklerini belirtti.

Özgüven: ““Bu yıl belediye olarak kurbanlıkların Taşevler ve Hayvan pazarında satılmasını kararlaştırdık. Belirlediğimiz alanlar da zabıta ekiplerimiz sürekli kontrollerini yapıyorlar. Ekiplerimiz kurban satıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere belirlenen merkezde gerekli tedbirleri aldılar. Böylece yapılan hayvan satışlarında hem satıcılarımız, hem de alıcılarımızın daha rahat olacaklarını ümit ediyoruz” dedi.

Özgüven, kurbanlık satıcıları ve alıcılarının yaşayacakları olası olumsuzlukları belediyeye bildirmelerini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.