1. HABERLER

  2. Başhekim Ağır’dan Başkan Özgüven’e Teşekkür

Başhekim Ağır’dan Başkan Özgüven’e Teşekkür

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Meriç Çağrı Ağır hastanenin otopark sorununa çözüm üreten ve Acil Servisin yeniden düzenlenmesinde katkı sağlayan...

A+A-

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Meriç Çağrı Ağır hastanenin otopark sorununa çözüm üreten ve Acil Servisin yeniden düzenlenmesinde katkı sağlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti.

“Hastanemizin en büyük sıkıntıları arasında otoparkımız geliyordu” diyen Başhekim Ağır, “Konuyu Başkanımıza açtık. Yazın tozdan kışında çamurdan büyük rahatsızlık duyduğumuz toprak zeminli otoparkımıza asfalt dökerek bizi bu sorundan kurtardı” dedi.

Hastanenin acil servisinde yaşadıkları soruna da Başkan Özgüven’in destekleriyle çözüm ürettiklerini kaydeden Başhekim Meriç Çağrı Ağır, “Belediyemizin desteği ile acilimizi genişlettik. Yeşil alan ve Kırımız alan olarak çizdiğimiz çizgi ile acil olan ve olmayan hastalarımızı ayırdık. Böylelikle acildeki yığılmaların önüne geçtik. Uzun süredir hastanemiz acilinde kuyruklar oluşmadan kaliteli hizmet veriyoruz. Bize hem acilin genişletilmesi hem de otoparkımızın asfaltlama çalışmalarında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Özkan Özgüven ve Belediye Personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.