1. HABERLER

  2. Nas’dan Anneler Günü Mesajı

Nas’dan Anneler Günü Mesajı

Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir talepleri olmayan annelerimizi, mutlu etmek, yüzlerini güldürmek ve yaşamlarını güzelleştirmek...

A+A-

Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir talepleri olmayan annelerimizi, mutlu etmek, yüzlerini güldürmek ve yaşamlarını güzelleştirmek için, hak ettikleri sevgi, ilgi ve yakınlığı her koşul altında onlara göstermeliyiz. Annelik, toplumun genel bilincinin oluşumunda en temel görevi üstlenen kutsal bir görevdir.

Yüreklerindeki merhamet ile sevgiyi evlatlarına karşılık beklemeden veren, annelerimizin dinimizde de ayrı bir yeri vardır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) cennete giden yolun annelerin rızasını kazanmaktan geçtiğini ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır.‘ sözleriyle belirtmiştir.

Karşılıksız sevmenin biricik örneğini teşkil eden annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren; sevgi ve şefkatle bizleri yetiştiren, her türlü tehlikelere karşı manevi sığınağımız olan muhterem annelerimizin hatırlanması, ellerinin öpülmesi, onlara karşı görevlerimizin eksiksiz yerine getirilmesi, yalnızca bir günle sınırlı olmamalıdır. Yaşamın yükünü omuzlarında hepimizden daha çok hisseden annelerimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylemek için yılın bir gününü beklemek yerine, onları her gün düşünmeli, yaşamlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ereğli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat TATLISU ve Teşkilatı olarak bütün annelerimizin“Anneler Gününü”en içten dileklerimle kutlarım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.