1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Niğde'ye şehit ateşi düştü 
Niğde'ye şehit ateşi düştü 

Niğde'ye şehit ateşi düştü 

Hakkari kırsalında bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Teğmen Alim Keskin'in memleketi Niğde'deki baba evine acı haber ulaştı. 

A+A-

Şehidin merkeze bağlı İlhanlı Mahallesi'ndeki baba evine gelen Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılıç ve beraberindeki askeri heyet acı haberi anne Keziban Keskin'e verdi. Oğlunun şehit haberini aldıktan sonra fenalaşan anne Keskin'e hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Evli ve bir çocuk babası şehit Alim Keskin'in babası Mümin Keskin'i ise iki yıl önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları da taziye için eve akın etti. Şehit Alim Keskin'in cenazesinin, yarın yapılacak tören ile Niğde Şehitliği'ne defnedileceği bildirildi. 
Hakkari’de bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Alim Keskin’in acı haberi, Ankara’nın Mamak ilçesinde oturan eşi Yasemin Keskin'e ulaştı. Şehidin Bahçeleriçi Mahallesi’ndeki evine sağlık ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililerden şehit haberini alan eşi Yasemin Keskin, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evinin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatılırken, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Belediye Başkanı Murat Köse ile şehidin yakınları ve komşuları taziye ziyaretinde bulundu.

4 yaşında bir oğlunun olduğu belirtilen Şehit Jandarma Teğmen Alim Keskin’in cenazesi, yarın yapılacak törenle Niğde Şehitliği’ne defnedilecek.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.