1. HABERLER

  2. ODBEKDER Başkan Yard. Yıldırım'dan Teşekkür

ODBEKDER Başkan Yard. Yıldırım'dan Teşekkür

Saygıdeğer Hemşerilerim;Ereğli’mizi ve Bekdik kültürümüzü tanıtmak amacıyla, 7 Eylül Pazar günü; 7.Ulusal - 2. Uluslararası Kültür Şenliğimizi...

A+A-

Saygıdeğer Hemşerilerim;

Ereğli’mizi ve Bekdik kültürümüzü tanıtmak amacıyla, 7 Eylül Pazar günü; 7.Ulusal - 2. Uluslararası Kültür Şenliğimizi Atatürk Kültür Parkında halkımızın yoğun katılımları ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Şenlik sonrası hemşerilerimizden yoğun şekilde aldığımız tebrikler bizleri oldukça memnun etti. Yinede eksiklerimiz, kusurlarımız oldu ise yapıcı eleştirilere ve önerilere her zaman açığız. Bizler bu şenliğimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmişsek, gelen tepkilerden öyle anlaşılıyor. Bu sizlerin katkı ve katılımlarıyla olmuştur.

Bu nedenle de, şenliğimize, katkı ve katılımlarından dolayı başta Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey’e, Ereğlili İşadamımız ve aynı zamanda Bekdik Ağası seçilen Durul Türkmen Bey’e, Ereğli Kaymakamımız Şakir Erden Bey’e, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Bey’e, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Tekin Alparslan Bey’e, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabay Bey’e, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar Bey’e, kamu kurum ve kuruluşlarımızın amirlerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine, muhtarlarımıza, basın - yayın kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve hemşerilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca, Dernek Basın Sözcüsü ve Tüm Eğitim Gönüllüleri Sendikası Başkanı olarak 15 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılının, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim.

Daha güzel şenliklerde ve organizasyonlarda buluşmak üzere hoşça kalın.

Yılmaz YILDIRIM

ODBEKDER Bşk.Yard.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.