1. HABERLER

  2. Yeşil Dokuya Sahip Çıkalım

Yeşil Dokuya Sahip Çıkalım

Ereğli Belediyesi Parjk Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çim biçme çalışmaları devam ediyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince refüjlerde ve...

A+A-

Ereğli Belediyesi Parjk Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çim biçme çalışmaları devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince refüjlerde ve halkın yoğun olarak kullandığı tüm parklarda sulama, park bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yaparak vatandaşlara kaliteli ve temiz yaşam alanları sunuyor.

Park ve Bahçelere bağlı ekipler refüjler başta olmak üzere parklar ve yeşil dokunun hakim olduğu Oğuz Ata Tesisleri ve Atatürk Kültür Parkında çim biçme ile çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bakım ve temizlik çalışmalarının rutin aralıklarla devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Şehir merkezinde bulunan refüjlerin şehrin görünümü için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Özgüven, “Şehir merkezinde bulunan refüjler, parklar, Oğuz Ata Tesisleri ve Atatürk Kültür Parkı gibi yerler birimimiz elamanları tarafından tamamen elden geçirilmektedir. Buralardaki ağaçların budaması yapılıyor, uzayan çimler kesiliyor. Refüjlerin daha modern görünmesi büyük çaba sarf ediliyor. Vatandaşlarımızdan ricamız yeşil dokuyu korumalarıdır. Çünkü yeşil doku nefes aldığımız, huzur bulduğumuz yerlerdir. Bizlerin geleceğidir. Geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.