1. HABERLER

  2. “Öğretmenler Adsız Kahramanlardır”

“Öğretmenler Adsız Kahramanlardır”

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler,...

A+A-

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır’ dedi.

 

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Türkiye’nin, öğretmenler sayesinden geleceğindeki hedeflere ulaşabileceğini ancak bu kadar mağdur edilen bir mesleğin sahiplerinin zorluklar karşısında eğitimden çok farklı konulara yönelmek zorunda bırakıldıklarını söyleyen İrfan Aksoy, mesajında şunları söyledi;

“Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermesi gereken kişilerdir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir.

Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan, bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla geleceğimizin şekilleneceğine inanıyorum. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum. Siyasetin kirliliği ile kirletilmemiş, atama ve iş kaygısı taşımayan bir gelecekte sizleri görmek arzusu ile hepinizi bir kez daha kutluyor ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sizlere emanet ettiğimiz için gurur duyuyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.