1. HABERLER

  2. Öksüz, AK Parti’den Konya Mv. Aday Adaylığını Açıkladı

Öksüz, AK Parti’den Konya Mv. Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Ereğli İlçe teşkilatında yapılan basın toplantısıyla Öksüz Konya Mv. Aday Adaylığını Açıkladı.7 haziran'da yapılacak genel seçimler...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe teşkilatında yapılan basın toplantısıyla Öksüz Konya Mv. Aday Adaylığını Açıkladı.

7 haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde, Konya’dan ak parti milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Yusuf Engin Öksüz, milletvekili olması halinde, Ereğli’de yaşayan vatandaşların sorunlarına yardımcı olmak istediğini belirtti.

________________________________________

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde, Konya’dan AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Yusuf Engin Öksüz, milletvekili olması halinde Ereğli’de yaşayan vatandaşların sorunlarına yardımcı olmak istediğini belirtti. Yusuf Engin Öksüz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, neden aday olduğunu açıkladı.

Öksüz, Ereğli’yi hizmet siyaseti ile tanıştırmak için aday olduğunu ifade ederek, vatandaşların sorunlarına yardımcı olmak istediğini anlattı. Konya AK Parti Milletvekili aday adayı Yusuf Öksüz, Hakka ve halka hizmet etmenin bu dünyada bırakabilecek en büyük eser olduğunu aktararak, "Ereğli’yi önemseyen ve her şekilde destek veren teşkilatımız ile birlikte Ereğli'nin kaderini değiştirmek için adayım. Hem ülkeme hem de Ereğli’ye hizmet için adayım. Bugün olduğu gibi yarın da; tüm çalışanların, işsizlerin, dar gerililerin, haksızlığa uğrayan Anadolu’nun bağrından gelen onurlu ve şerefli güzel insanlarımızın ve milletimizin sözcülüğünü yapmak için adayım" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.