1. HABERLER

  2. Oprukçu “ Asfaltsız Yol Kalmayacak “

Oprukçu “ Asfaltsız Yol Kalmayacak “

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,” Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor.Asfaltsız yolumuz kalmayacak” dedi. Ereğli’nin mahallelerinde...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,” Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor.Asfaltsız yolumuz kalmayacak” dedi. Ereğli’nin mahallelerinde sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarının ise dolu dizgin devam ettiği görülüyor.

Ereğli’de 38 mahalle ve merkeze bağlı köylerle birlikte büyük yerleşim bölgelerine hizmet götüren Ereğli Belediyesi, şehrin genelinde yapmış olduğu asfaltlama çalışmalarıyla Ereğli kamuoyunun da memnuniyetini ve taktirini almaktadır.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun verdiği talimatlar doğrultusunda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yol asfalt ekibi tarafından Türbe mahallesi,Çömlekçi mahallesi,Yıldırım Beyazıt mahallesinde ve İvriz Halkapınar yol ayrımında yeni yapılan kavşak göbek çevresinde sıcak asfalt çalışması yapılıyor.

Başkan Oprukçu yapılan çalışmalara dair şunları kaydetti ;” Yağışlı günlerde çarşıda Pazarda hemşerilerimin ayağında çamur görmek beni üzer , hemşerilerim asfaltlı yolları kullanmalı. Dolayısıyla Belediye olarak vakti boşa geçirmemeye ,özellikle asfalt ,yol ve kaldırım çalışmalarını büyük bir bölümünü tamamlamaya azami gayret gösterdik ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.Ereğli gelişmiş bir ilçe olması itibariyle ,Belediye hizmetleriyle gelen bu gelişmişliği ve değişimi hemşerilerim artık görmekteler.Ereğli’de hizmetlerimize bağlı olarak bir taktir sürecinin işlediğini görüyorum,hemşerilerimin yüreğine sağlık. Ereğli’mizin insanı her alanda bir fazla hizmeti hak ettiğini biliyor ve heyecanımızın ,çabamızın da bu yönde olduğunu ifade etmek istiyorum “ dedi.

Bu dönem Ereğli Belediyesinden muazzam hizmetler alan Ereğli halkı , yoğun bir şekilde devam eden Belediye hizmetlerini şöyle değerlendiriyor ;” Başkanımız Oprukçu’yu Ereğli’nin bir şansı olarak görüyoruz ve 2.dönemde de bu hizmetlerinin artarak devam edeceğine inanıyoruz.Allah yardımcısı olsun,yolu açık olsun.Belediye asfalt ekibinin girmediği mahallemiz kalmadı.Ereğli’nin sorunları çözüme kavuşmuş,şehrimizin önü açılmış.Ereğli halkının da yapılan hizmetlerin karşılığını vererek ,Oprukçu’ya destek olacaklarını bekliyoruz.Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’yu Allah başımızdan eksik etmesin.Şimdi ,yolları asfalt,mahalleleri kaldırımlı,alt yapı eksiği önemli ölçüde tamamlanmış bir şehirde yaşıyor olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz.Biz, hizmetlerin kesilmesini istemiyoruz ve tekrar Oprukçu diyoruz “ diyerek görüşlerini dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.