1. HABERLER

  2. Oprukçu Başarılar Diledi

Oprukçu Başarılar Diledi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yayınladığı mesajda Yeni Seviye Belirleme Sınava girecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.Belediye...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yayınladığı mesajda Yeni Seviye Belirleme Sınava girecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Oprukçu mesajında;” Ortaöğretim 8.sınıf öğrencilerimizin ortak sınava girecekleri 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan Yeni Seviye Belirleme Sınavı (SBS ) ‘nda bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız hem kendi geleceklerini müspet manada şekillendirmek hem de bu vatanın ve Türk Milletinin geleceğine hizmet etmek amacıyla eğitim-öğretimde belli bir yarış içerisinde olup , bu yarışın önemli bir süreci de sınavlar dönemidir. Ne var ki , yapılan tüm sınavların sonuçları olumlu da olsa olumsuz da olsa ailelerin ve bizlerin nazarında öğrencilerimiz her zaman kıymetlidir. Dolayısıyla geleceğimizi şekillendirme yarışında bu sınavlar dizisi her şeyin sonu değildir.Sevgili çocuklar, anne ve babalarınızla birlikte gösterdiğiniz çalışmanın ve gayretin sizlere başarılı bir sonuç olarak dönmesini temenni ediyorum ve sınavlarda sizlere başarılar diliyorum “ dedi.

Oprukçu, velilere ise şu mesajı  iletti ; “  "En değerli varlıklarımız olan evlatlarınızın hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için öğretmenlerimiz elinden geleni yapmaya çalıştı. Öğrencilerimizin başarılarına da başarısızlıklarına da ortağız. Lütfen çocuklarımızı sadece bu sınavlardaki başarıları ya da başarısızlıkları  ile değerlendirip yargılamayalım. Onları şartlı sevmek gibi bir hakkımızın olmadığını bilelim" dedi.

Çocukların başarılı olmaları için onları yüreklendirmek gerektiğini ifade eden Başkan Oprukçu, çocukları başarılarından dolayı ödüllendirmek gerektiğini belirtirken, başarısız olduklarında ise yine  sevgi, destek ve ilginin esirgenmemesi gerektiğini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.