1. HABERLER

  2. Belediyeden Köy Yollarına Kumlama

Belediyeden Köy Yollarına Kumlama

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy ve  köy içi yollarında yol bakım ve kumlama çalışmalarına devam ediyor. Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy ve  köy içi yollarında yol bakım ve kumlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kentin birçok bölgesinde yol bakım ve kumlama çalışmaları devam ederken, köy ve köy içi yollarında bakım ve kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler Yeni Köy’de yol açma ve kumlama yaparken, kent merkezi dışında da yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yeniköy muhtarı Selami Aytekin ise yapılan Belediye hizmetlerini değerlendirerek;” Köylere şimdiye kadar yapılmamış bir hizmet yapılıyor.Oprukçu’nun yaptığı hizmetlerden dolayı da bir daha seçilmesini isterim.Hizmetlerinden dolayı da Belediye Başkanıma çok teşekkür ederim “ dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yoğun bir asfaltlama sezonunun ardından alt yapısı yeni tamamlanan bazı bölgelerdeki yol çalışmalarının yanı sıra merkeze bağlı köylerin yollarında da bakım ve kumlama çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Başkan Oprukçu, yeni dönemde köylere yapılan hizmetlerin katlanarak devam edeceğini ifade ederek, “Ereğli’de kimsenin cesaret edemediği projelerimizi hayata geçirirken, alt yapısı tamamlanan bölgelerde ve merkeze bağlı köylerimizde yol yapım ve kumlama çalışmalarını sürdürüyoruz. İnanıyorum ki Ereğli’de hizmet almamış tek bir köy dahi bırakmadık. Daha önce Belediye’yi görmeyen bu yerleşim bölgeleri, bizim dönemimizde belediye hizmetleri ile tanışma fırsatı buldu. Önümüzdeki dönem bu hizmetler katlanarak devam edecektir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.