1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi’nin Acı Günü

Ereğli Belediyesi’nin Acı Günü

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen Trafik kazasın da Ereğli Belediyesi ne ait su vidanjör'ün  takla atması sonucu bir kişi yaralanırken bir kişide...

A+A-

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen Trafik kazasın da Ereğli Belediyesi ne ait su vidanjör'ün  takla atması sonucu bir kişi yaralanırken bir kişide hayatını kaybetti.

Karaman Ereğli  Karayolu üzeri  6Km.Karaburun mevkiin'de Yol kenarına dikilen fidanları sulamaya giden,Ereğli Belediyesi çalışanları nın yaptığı tek taraflı trafik kazasında    MEHMET PEKTAŞ'IN kullandığı  su vidanjör'ün  yoldan çıkarak takla atması sonucu  araçta bulunan belediye çalışanlarından MUSTAFA GÖKHAN BİLİCİ(26)  su vidanjör'ün altında kalarak olay yerinde feci şekilde can verdi. 42 -V-1183 Plakalı  vidanjör'ün Şöförü MEHMET PEKTAŞ (27)  ise bu kazadan yaralı olarak kurtulurken yaralanan, PEKTAŞ'IN ise  Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yerine gelen BİLİCİ VE PEKTAŞ'IN   mesai  arkadaşları ise MUSTAFA GÖKHAN BİLİCİ  ve MEHMET PEKTAŞ’I olay  yerinde  görünce, bu üzücü olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Kaza yerine  gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından MUSTAFA GÖKHAN BİLİCİ’NİN Cenazesi ise su vidanjör'ün kaldırılmasının ardından Ereğli Devlet Hastanesine Morguna Kaldırılırken,Jandarma ekipleri ise bu ölümlü Trafik Kazası ile ilgili soruşturma başlattı.

Bizlerde Metro Tv olarak MEHMET PEKTAŞ’ a geçmiş olsun diyor  Kazada hayatını kaybeden MUSTAFA GÖKHAN  BİLİCİYE  ise Allahtan Rahmet diler. Ailesine Yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve Ereğli Belediyesine baş saglığı diliyoruz.      Snapshot001Kaza ile  ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.