1. HABERLER

  2. Altyapı Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Altyapı Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Aydınlar mahallesinde yetersiz hale gelen alt yapı eksiklikleri gideriliyor. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Aydınlar mahallesinde yetersiz hale gelen alt yapı eksiklikleri gideriliyor.

 

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri yeni konutların yapılması ile sıkıntılı hale gelen alt yapı hizmetlerini yenileyerek sorunu çözüyor. Aydınlar Mahallesi Deniz sokakta içme suyu ana hat alt yapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’nin son dönemde her alanda belediye hizmeti ile tanıştığını dile getirerek, “Ereğli, kentsel dönüşüm çalışmalarına paralel olarak bir büyüme ve gelişme içerisindedir. İmarın gelişmeye başladığı ve içme suyu ihtiyacının arttığı bölgelerimizde ekiplerimiz hızlı bir şekilde alt yapı yenileme ve yeniden hat döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Kent merkezinde bulunan boş arsaların yanı sıra, ticari ömrünü tamamlayan binaların yerine yenilerinin yapılıyor olması, içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinde yenileme çalışmalarına ihtiyacı da doğuruyor. Biz Ereğli’de her alanda belediye hizmeti ile tanışan vatandaşın mutluluğundan memnunluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.