1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Oprukçu “İlçe Olacak Mahallelerimiz Var”
Oprukçu “İlçe Olacak Mahallelerimiz Var”

Oprukçu “İlçe Olacak Mahallelerimiz Var”

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde muhtarlarla biraraya geldi ve önümüzdeki dönem yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve çok sayıda muhtarın katılımıyla gerçekleşen toplantıda bu güne kadar yapılan hizmetlerin çok daha fazlasının Cumhur İttifakı döneminde katlanarak artacağını söylediler.

Başkan Oprukçu, rekor seviyede hizmetin verildiği mahallelerde mutlaka eksikliklerinde bulunduğuna işaret ederek, “Cumhurun gücü ile, hem bizim, hem Büyükşehir Belediyemizin, hemde iktidarın gücü ile tamamlanmadık proje, girilmedik sokak bırakmayacağız Allahın izniyle. Doğalgaz imkanı bulunan mahallelerimize bu hizmeti getirmenin gururunu da hep birlikte yaşayacağız. Her şeyden önemlisi sayın Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin il konusundaki yaklaşımlarıyla 2025- 2026 yıllarında bu hakkı kazanır il olursak bazı mahallelerimizi de inşallah ilçe olarak görebiliriz, neden olmasın” dedi.

04680776-004e-4cc4-8196-78584e979621.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.