1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Büyük Birlik’te “Cumhur” Dedi 
Büyük Birlik’te “Cumhur” Dedi 

Büyük Birlik’te “Cumhur” Dedi 

Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ali Demir öncülüğünde ilçe teşkilatı, Kadın Kolları ve Alperen Ocakları geniş bir katılımla Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun saflarında yer alacaklarını belirterek katılım sağladılar.

A+A-

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun seçim bürosunda bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve BBP İlçe Başkanı Ali Demir, Yönetim Kurulu üyeleri, BBP Kadın Kolları ve Alperen Ocakları başkan ve temsilcileri büyük bir coşkuyla katılım sağladılar ve Cumhur İttifak adayı Oprukçu’nun yanında olduklarını açıkladılar.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan BBP İlçe Başkanı Ali Demir, “Bilindiği üzere 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde genel merkezimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda. Büyükşehirlerde ve aday çıkarılmayan il ve ilçelerde Cumhur ittifakı adayını destekleme kararı alınmıştır. Bu minval de bizde Ereğli Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı olarak, mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı sayın Hüseyin Oprukçu beyi, partimizin sloganı olan ‘Birlikteyiz Birlikte Yöneteceğiz’ anlayışı ile Ereğli menfaatleri doğrultusunda, il olma yolunda gereklilikleri ve şehrimizin geliştirilmesi ile ilgili birçok projemiz ile destekliyor, partililerimizi ve bize değer verenleri Hüseyin Oprukçu beyi desteklemeye davet ediyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçiminin üç aylara denk gelmesi hasebiyle ve özellikle, en yoğun seçim çalışmalarının yapılacağı Ramazan ayının göz önünde bulundurularak Şehrimizin gerek partili, gerekse bağımsız tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyor, seçimin demokratik ve Şehrimizin şanına yakışır bir anlayışla huzur içinde yaşanması temennisiyle, sonucun hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı adayı   Hüseyin Oprukçu ise bu geniş katılımları nedeniyle Büyük Birlik Partili yöneticilere, Kadın Kollarına ve Alperen Ocak yönetimine teşekkür ederek, “Gücümüze güç kattınız, birlikte başarmanın onurunu verdiniz. Ereğli için bir olmanın, güçlü olmanın zamanı. Ayrılıkta Ereğli için hayır yoktur, bir ve beraber olduğumuz sürece Ereğli adına başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Umuytorum yeni katılımlarla çok daha güçlü olarak Ereğli’ye hizmetetmenin haklı gururunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum