1. HABERLER

  2. Oprukçu Meydanda İncelemelerde Bulundu

Oprukçu Meydanda İncelemelerde Bulundu

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Cuma namazı çıkışında çalışmaları devam eden Devlet Bahçeli meydanında incelemelerde bulundu.Devlet Bahçeli...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Cuma namazı çıkışında çalışmaları devam eden Devlet Bahçeli meydanında incelemelerde bulundu.

Devlet Bahçeli meydanına 40 metrelik Türk Bayrağının dalgalanacağı direk dikildi. Oprukçu, meydanda çalışan işçilerle sohbet ederek onlara “ Yüreğinize sağlık Allah sizden razı olsun ” dedi.

Ereğli’nin en eski ve en önemli eserlerinden biri olan Ulu Camii’nin ve Rüstem Paşa Kervansarayı’nın muhteşemliğini gölgeleyen inşaat alanının yıkılmasından sonra başlatılan Meydanı’nın yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten ve çalışmaları yerinde görüp inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu; “Ereğli’miz için hayati önem taşıyan bir sorunu daha çözmenin yanında önemli bir projemiz olan meydanın bugünlerde tamamlanmasıyla birlikte tıpkı Bankaların bulunduğu İnönü caddesi gibi bu alanı da hemşerilerimizin hizmetine sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz “ dedi

Oprukçu, “Ulu cami önünde yapmakta olduğumuz meydan Türk Milletine, Türk tarihine ve İslam’a duyulan hürmetin sonucu olarak yapılan bir meydandır. Tarihi mirasımız olan kültür varlıklarımızın önünde gölge gibi duran ve yıllardır bir çözüme kavuşturulamayan iş merkezi inşaatını yaptığımız kamulaştırmalar neticesinde gerçekleştirdiğimiz yıkımla başladığımız projemiz muhteşem bir meydan ile nihayete ulaşacak. İnanan ve güvenen insanların şehri olan Ereğli’mize de böylesi bir meydan biliyorum ki çok yakışacak. Şehrimizin sırtında kambur haline gelen bir sorunu daha böylece ortadan kaldırmış olduk. Hemşerilerimin yüreğine sağlık bizlere inandılar ve güvendiler. Şehrin ayıplarını ortadan kaldırıp, kalıcı hizmetler sunarak Ereğli’mizin geleceğine yönelik hizmetlerimizde ve projelerimizde bizlere inandılar, güvendiler. Biz de bu güven ve inanmışlık karşısında hemşerilerimizi pişman etmedik. Ereğli halkı hizmetlerimizi görüyor ve taktir duygularını da her platformda ortaya koyuyor. Meydanın tamamlanması için ise son aşamalardayız. Ereğli’mize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.