1. HABERLER

  2. Oprukçu, Öğrencilere Başarılar Diledi

Oprukçu, Öğrencilere Başarılar Diledi

Ereğlimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlere Pazar günü gireceği Yüksek Öğrenim Geçiş Sınavı ( YGS ) öncesi Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu...

A+A-

Ereğlimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlere Pazar günü gireceği Yüksek Öğrenim Geçiş Sınavı ( YGS ) öncesi Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu başarı dileklerinde bulundu.

 

23 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan 2014-YGS’nin sakin, huzurlu ve güvenli olarak yerine getirilmesi temennisinde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sınavın yapılacağı tüm okullarda ve bölgelerinde önlemlerin alınacağını söyledi. Oprukçu,  Pazar günü tüm vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini, öğrencilerin sınav motivasyonunu olumsuz etkileyecek hareket ve işlerin yapılmamasını hatırlattı.

 

Başkan Oprukçu, “23 Mart 2014 Pazar günü, başta seçim anons araçların dan müzik ve anons yayını yapılmayacaktır.  Pazar günü sınav saatin de Gülbahçe pazarı kurulmayacak aynı gün saat 13:30 dan sonra Pazarın  kurulmasına müsaade edilecektir. Ayrıca adayların konsantrasyonunu etkileyecek diğer unsurlara yönelik tedbirler alınacak ve toplu taşıma seferleri devamedecektir” dedi.

 

Ereğli’nin geleceği olan gençler için büyük önemi olan ve uzun soluklu olarak hazırlandıkları YGS’nin başarılı geçmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz bu imtihan aslında hayatımızın küçük bir bölümünü oluşturmaktadır. Geleceğin şekillenmesi için bir önemi vardır ve bütün gençlerimizin başarılı olmalarını canı gönülden diliyorum.. Ancak, başarılı olunamaması her şeyin sonu anlamı taşımamaktadır. Bu nedenle başarılı olmak için uğraş verin, ancak yaşamınızı buna bağlı gibi hissederek omuzlarınızda yeni bir yük oluşmasına izin vermeyin. Yükseköğretime Geçiş Sınavı ne hayatınızın başlangıç noktası, nede sonudur. Bunu lütfen unutmayınız ” şeklinde konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.