1. HABERLER

  2. Oprukçu “ Sizlerin Duasıyla Ayaktayım “

Oprukçu “ Sizlerin Duasıyla Ayaktayım “

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu göreve geldiği günden beri Ereğli halkının acı gününde olsun,mutlu anlarında olsun acılara ve sevinçlere...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu göreve geldiği günden beri Ereğli halkının acı gününde olsun,mutlu anlarında olsun acılara ve sevinçlere ortak oluyor.

Oprukçu makam kapılarını halka sonuna kadar açarken,Başkan Oprukçu ile görüşerek derdini sıkıntısını anlatabildiği için vatandaşlar ise  oldukça memnun.Ereğli halkı ile iç içe olan ve vatandaşın sorunlarına kayıtsız kalmayarak  çözüm arayan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu , Belediye Başkanlık makamının kapılarını halka her zaman  açık tutarak  vatandaşın sorunlarını , sıkıntılarını dinleyip  çözüm üretiyor olması Ereğli halkı tarafından büyük bir taktirle değerlendiriliyor.

Ereğli’ye bir fazla hizmet sunmanın gayreti içinde yoğun geçen mesailerin yanı sıra vatandaşların  sorunlarını  dinleyen Belediye Başkanı Oprukçu; “Ereğli Belediyesi halkı için var .Ereğli’nin Belediye Başkanı olarak  şehrimizin insanına hizmet sunarken, hemşerilerimin sorunlarına ortak olmak sorunları imkanlarımız nispetinde çözmenin çabası içerisindeyiz. Sorunlar bitmez , ama el ele ,gönül gönüle verirsek sorunların çoğunu çözeriz. Hemşerimin acı gününde  mutlu gününde  onları yalnız bırakmamaya yoğun gayret gösteriyoruz.Belediye Başkanlık  makamının kapıları hemşerilerime sonuna kadar açık , gelip sıkıntılarını dile getiren vatandaşlarımıza sorunların çözümü noktasında elimizden geldiğince yardımcı olup , çözeme kavuşturarak onları yüzleri güler bir şekilde uğurluyoruz. Sorunlar paylaşılarak aşılır , Ereğli’min insanına bu şehrin bir Belediye Başkanı olarak yardımcı olmak beni ve yol arkadaşlarımı elbette mutlu eder. Yaşanan olumsuzlukları bahane etmeden hizmet üretmeye,şehrimizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz.Hemşerilerimin dualarıyla ayaktayım ve duaya vesile olsun gayesiyle hizmetlerimizi artırarak  şehrimize daha  fazla hizmet çabamızı sürdürmeye devam ediyoruz. Vatandaşın sorunlarını dinlemeye , imkanlar dahilinde çözüm üretmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz” dedi.

Çeşitli hizmet talebi ile gelen vatandaşlar ise “ Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’nun vatandaşlarla birebir diyalog kurarak sıcak ilgi göstermesi ve sorunlara çözüm üretmesi bizleri mutlu ediyor.Makam kapılarını bizlere yani halka sonuna kadar açan ve her türlü sıkıntımızı dinleyen Başkanımız  Oprukçu’dan Allah razı olsun “diyen vatandaşlar  Belediye Başkanlık makamına sorunlarla  boynu bükük gelip ardından büyük bir memnuniyetle  ayrıldıklarını dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.