1. HABERLER

  2. Oprukçu’ya Destek Ziyaretleri Sürüyor

Oprukçu’ya Destek Ziyaretleri Sürüyor

Ereğli Belediye Başkanı ve bu dönem yine MHP Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Oprukçu’ya tebrik ve destek ziyaretleri artarak devam ediyor. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve bu dönem yine MHP Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Oprukçu’ya tebrik ve destek ziyaretleri artarak devam ediyor.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Niğde eski milletvekili ve daha önceki dönemlerde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mümin İnan, Niğde MHP İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Uzun ve geçtiğimiz seçimlerde İstanbul’dan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Turgut, 2009- 2014 yılları arasında gösterdiği başarılı Belediye Başkanlığı ve bu dönem yeniden MHP’den Başkan adayı olarak gösterilmesini tebrik ettiler.

Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu’yu kent içerisinden olduğu kadar kent dışından gelerek tebrik eden ve desteklerinin artarak süreceğini belirten konukları, Ereğli’nin bu dönem belediyecilik anlamında başarılı bir yönetim geçirdiği noktasında birleşiyorlar. Ereğli’de imkansız denilen projelerin tek tek hayata geçtiği görüşünde birleşin misafirler, Başkan Oprukçu’nun yeni dönemde Ereğli’ye kazandıracağı projelerinde son derece önemli olduğu vurgusunu yapıyorlar.

Yapılan ziyaretleri ve başarı temennilerini memnuniyetle karşıladığını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, “Biz Rabbülalemine şükürler olsun ki verdiğimiz her sözü yerine getirerek yeniden halkımızın karşısına çıkarak, bir kez daha görev vermelerini alnımız açık bir şekilde talep edebiliyoruz. Çünkü Ereğli bizim için çok önemli ve çok özel bir memleket. İnşallah bu görev sürem içerisinde Ereğli’mizin İl olduğunu görmeyi bize yüce Allah nasip eder.

Biz Ereğli’de hizmet ederken, bu kenti bir olarak düşündük ve yaptık. Doğusuyla, batısıyla, dağlısıyla ovalısıyla bu memleket bizim. Düsturunuz bu olunca hizmetinizde bu yönde oluyor. Önümüzdeki dönem yapacağımız projelerimizin önemli bir kısmı iş ve aş üzerine olacak yatırımlardır. İnşallah halkımız tarafından bize yeniden görev tevci edilirse Termal Turizmin yanı sıra seracılığı da yaygın hale getirecek Akhüyük projemizi Ereğli’mize kazandıracağız. 2. Organize konusunda ise yatırımcılarla görüşmelerimiz olumlu yönde ilerliyor. Bunlar hep istihdam oluşturacak konulardır. Boş lafla, olmayan projelerle halkın karşısına çıkmıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.