1. HABERLER

  2. Organlarıyla 6 Kişiye Hayat Verecek

Organlarıyla 6 Kişiye Hayat Verecek

Komşu İlçemiz Karapınar’da geçtiğimiz günlerde meydan gelen üzücü playda, başına tabancayla ateş etmesi sonucu ağır yaralanan 31 yaşındaki Ahmet...

A+A-

Komşu İlçemiz Karapınar’da geçtiğimiz günlerde meydan gelen üzücü playda, başına tabancayla ateş etmesi sonucu ağır yaralanan 31 yaşındaki Ahmet Korkmaz'ın 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Karapınar ilçesinde başına tabancayla ateş etmesi sonucu ağır yaralanan 31 yaşındaki Ahmet Korkmaz'ın 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi tarafından organları bağışlanan Korkmaz, 6 kişiye hayat verecek.

Olay, ise 8 Ekim günü Karapınar ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık iki yıl önce sıhhiye uzman çavuşluk görevinden istifa ederek memleketi Karapınar'a gelen evli ve iki çocuğu bulunan Ahmet Korkmaz, kendisine ait tabancayla evinde başına ateş etmek suretiyle kendini vurmuştu.

Eşini kanlar içinde gören 28 yaşındaki Tuba Korkmaz, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ahmet Korkmaz, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Korkmaz daha sonra Konya Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

KORKMAZ, 8 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ahmet Korkmaz'ın dün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi tarafından organları bağışlanan Korkmaz'ın yapılan operasyonla alınan kalbi, iki böbreği ve pankreası Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, karaciğeri ve korneaları ise Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki hastalara nakledilmek üzere gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.