1. HABERLER

  2. Orhangazi ve Hacı Mustafa İftar Sofrasında Buluştu

Orhangazi ve Hacı Mustafa İftar Sofrasında Buluştu

Ereğli Belediyesinin ramazan ayı boyunca düzenleyeceği mahalle iftarlarının bir diğerinde ise Orhangazi ve Hacı Mustafa Mahallesi sakinleri bir araya geldi.Geleneksel...

A+A-

Ereğli Belediyesinin ramazan ayı boyunca düzenleyeceği mahalle iftarlarının bir diğerinde ise Orhangazi ve Hacı Mustafa Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Geleneksel Ramazan ruhunu Ereğlililere yaşatmak adına faaliyetlerine devam eden Ereğli Belediyesi, Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneğinin ile ortaklaşa yürüttüğü mahalle iftarlarıyla her gün bir mahallede toplu iftar vermenin mutluluğuna ev sahipliği yapıyor. Mahalle iftarları kapsamında en son Orhangazi ve Hacı Mustafa Mahallesinin sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelen Ereğli Belediyesi, aynı anda bin 500 kişiye iftar vererek büyük bir organizasyona imza atıyor.

Ereğli Belediyesin ilk kez böylesine büyük organizasyonlara imza attığını ifade eden Orhangazi ve Hacı Mustafa Mahallesi sakinleri, toplu iftar yemeği vererek insanların bir araya gelmesine ve tanışmasına vesile olan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti. Ereğli’de mahalle iftarlarının ve ramazan şenliklerinin geleneksel hale geleceğini belirten Başkan Özgüven ise, “ Amaç yaşlımızla gencimizle, büyüğümüzle küçüğümüzle bir araya gelerek aynı sevinci paylaşabilmek. Ereğli Belediyesi olarak bunu başardığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha büyük organizasyonlara imza atacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.