1. HABERLER

  2. Akbel ve Yönetimine Karapınar’da Yoğun İlgi

Akbel ve Yönetimine Karapınar’da Yoğun İlgi

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetimine, Pankobirlik Başkan adayı Mustafa Akbel’in listesinden  aday olan Nazım Sezer’in Organize ettiği iftar...

A+A-

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetimine, Pankobirlik Başkan adayı Mustafa Akbel’in listesinden  aday olan Nazım Sezer’in Organize ettiği iftar yemeğine Ereğli’den ve Karapınar’dan çok sayıda davetli katıldı.

Ereğli Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Özbudak’ın da aralarında bulunduğu programa,  Pankobirlik başkan adayı Mustafa Akbel PankoBirlik üyeleri Duran Özbudak, Mehmet Özkoç, Nazım Sezer, Zekeriya Özermiş katıldı.

Programa, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Yardımcısı Emre Özsoy, Ak Parti Karapınar İlçe Teşkilat Başkanı Nadi Tartan, Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eser Şenkul, Konya Ayakakkabıcılar Odası başkanı Hasan Uzman, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Bekir Çelik, Ege Flakes Ortağı Ayhan Er, Merih Yem Genel Müdürü Hüseyin Siper, Seya Tarım Genel Müdürü Hüseyin Körpe, Sude Yem Genel Müdürü Muhittin Körpe, Karapınar Kurum Kuruluş ve daire amirleri ve çok sayıda pancar üreticisi katıldı.

Açılış konuşmasını Ticaret Borsası Başkanı Nazım sezer yaptı. Halktan ve üyelerinden aldığı güç ile bugünlere geldiğini söyleyen Nazım Sezer, “Sesimizin gürlüğü, sizlerin desteğini daima yüreğimizde hissetmemizden kaynaklanıyor. Bugün burada toplanan bu kalabalık, aslında ne kadar büyük bir aileye sahip olduğumuzun göstergesidir. Bu mutluluğu bana yaşattığınız için önce sizlere teşekkür ediyorum sonra Allah’a şükrediyorum. Sizlere daha çok alanda daha iyi hizmet verebilmek adına, Pankobirlik Yönetimine aday olduk. Bana destek vererek bizleri onurlandırdığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum dedi.

Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkan adayı Mustafa Akbel ise yaptığı konuşmada Karapınar’ın Pankobirlik için önem arz eden bir ilçe olduğunu ve Karapınar’da çiftçiler tarafından devamlı takdir edilen Nazım Sezer’in isabetli bir karar olduğunu söyledi.

Misafirlere hoş geldin konuşması yapan Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise, yaklaşmakta olan Pankobirlik seçiminde tüm adaylara başarılar dileyerek yaptığı konuşmasında Organizasyonun çok başarılı olduğunu söyleyen yaka, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek misafirlere hoş geldiniz dedi.

 

 

 

DSC_4316

DSC_4347 DSC_4249 DSC_4268 DSC_4314 DSC_4318 DSC_4337

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.