1. HABERLER

  2. Özgüven: Ereğli Örnek Bir Kent Olacak

Özgüven: Ereğli Örnek Bir Kent Olacak

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim amirlerinin eşliğinde şehrin muhtelif noktalarını gezerek incelemelerde bulundu.Ereğli’nin...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim amirlerinin eşliğinde şehrin muhtelif noktalarını gezerek incelemelerde bulundu.

Ereğli’nin daha yaşanabilir bir kent hüviyetine kavuşması için eksikliklerin en aza indirgenmesi noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları Zühal Savaş ve Agâh Taşkın ile birlikte birim amirlerinin de eşliğinde zabıta aracı ile şehrin bazı yerlerinde incelemelerde bulunarak eksikliklerin giderilmesi için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

İncelemeler esnasında şehrin yol problemleri ve temizlik gibi unsurlarına dikkat eden Özgüven, “ Ereğli’mizi daha yaşanabilir, sorunlar açısından sıfır bir kent pozisyonuna getirebilmek için gerek Başkan Yardımcılarımız gerekse birim amirlerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Ereğli caddeleri, sokakları ve yolları ile birlikte örnek bir kent olacak. İnşallah bizlerde örnek şehir Ereğli’nin mimarı olmaktan gurur duyacağız. Şuanda Barboros Mahallemizdeyiz. Belediye Başkan Yardımcılarımız ilgili birim amirlerimiz ile birlikte belediye zabıtamıza ait minibüsle toplu bir şekilde sokaklarımızı, caddelerimizi ve mahallelerimizi gezerek tespitlerimizi yapıyoruz. Burada da bir yol genişletme çalışması ve park çalışmamı olacak. Seçim sonrasında yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başladı ” dedi.

Ereğli ölçeğinde güzel çalışmalar imza atılacağını ifade eden Özgüven, “Gerek Büyük Şehir Belediyemiz, gerek ilçe belediyesi olarak biz, gerekse hükümetimiz vasıtası ile artık vatandaşımızın da desteğini alarak Ereğli ölçeğinde güzel çalışmalara imza atacağız. Tabii ki hizmetlerin bir anda yapılması, bir araya getirilmesi birden olacak işler değil. Vatandaşlarımızın bize olan dönüşleri bizim için gerçekten çok önemli. Bunu çok önemsiyoruz. Belediye Başkanı olarak,  yönetimimiz olarak o açıdan da vatandaşlarımızın en ufak bunu belediyeye söylesem mi söylemesem mi, böyle bir öneriyi götürsem mi götürsem mi, dikkate alınır mı alınmaz mı gibi tereddütleri hiç olmasın. Biz vatandaşlarımızdan gelen her öneri ve uyarıyı önemsiyoruz” diye konuştu.

Özgüven Ereğli Örnek Bir Kent Olacak (1) Özgüven Ereğli Örnek Bir Kent Olacak (2) Özgüven Ereğli Örnek Bir Kent Olacak (4)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.