1. HABERLER

  2. “Oya Endeksli Hizmet Anlayışına Sahip Değiliz”

“Oya Endeksli Hizmet Anlayışına Sahip Değiliz”

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, minibüsçüler kooperatifi, taksiyi esnafı ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.Seçim çalışmaları...

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, minibüsçüler kooperatifi, taksiyi esnafı ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden Özkan Özgüven, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyesi aday adaylarıeşliğinde minibüsçüler kooperatifi, taksiyi esnafı ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Ziyaretler doğrultusunda ilk olarak Ereğli Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret eden Özgüven, minibüsçü esnafının yoğun ilgisi ile karşılandı. Birliktelikte şehir içi minibüs esnaflarına hitap eden Özgüven, oya endeksli bir hizmet anlayışına sahip olmadıklarını belirterek, minibüsçü esnafının sıkıntılarını bildiklerini ve bu sıkıntıların giderilmesi noktasında gerekli çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydetti.

Ereğli’de 93 şehir içi minibüs olduğunu kaydeden Özgüven, minibüsçü esnafının günü anca kurtardığını belirterek, karşılıklıistişarelerle minibüsçü esnafının nasıl daha çok gelir elde edebileceği yönünde gerekli adımların atılacağını dile getirdi. Şehir dışından yeni hatların geleceği ya da yeni hatların açılacağı yönünde ileri sürülen iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Özgüven, 93 şehir içi minibüsün bile Ereğli’de çok olduğunun altını çizdi.

Minibüsçüler kooperatifinin ardından ziyaretlerini sürdüren Özgüven, Ereğli Otogarını, Otogar Taksi durağı esnaflarını, Sağlık Ocağını ve Ereğli Toptancılar Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sıkıntılarınıdinledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.