1. HABERLER

  2. Özgüven: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Özgüven: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Ereğli Belediyesini AK Belediyecilik anlayışı ile bir kez daha buluşturmak için gece gündüz çalışan Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, köy ziyaretlerine...

A+A-

Ereğli Belediyesini AK Belediyecilik anlayışı ile bir kez daha buluşturmak için gece gündüz çalışan Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Ereğliİlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına Bahçeli, Özgürler ve Gökteme köyleri ile devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında Bahçeli, Özgürler ve Gökteme köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven hava-i fişeklerle karşılandı. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu düşüncesinden hareketle, insan odaklı hizmet üretme çaba ve gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Özgüven, “ Bizim lügatimizde vaat yok. Söz vermek var. Ve sözünde de aslan gibi durmak var” dedi.

Basın mensupları aracılığı ile Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Oprukçu’ya seslenen Özgüven, Oprukçu’nun verdiği hangi vaadi yerine getirdiğini sorarak, Başkanın hizmet anlayışının yıkmaktan, kum dökmekten öte bir şey olmadığını kaydetti. Bölge Milletvekili Cem Zorlu’nun çaba ve gayretleri ile yapılan bir takım işlerde olmasa Başkan Oprukçu’nun Ereğli’nin karşısına çıkacak yüzü olmadığını dile getiren Özgüven, “ Şimdi sana Bahçeli köyümüzden sesleniyorum. Ey Başkan, 5 bin kişiye iş, 5 bin kişiye konut, Üniversite, Salça Fabrikaları, Turşu Fabrikaları söylemleri ile bu halkıkandırdın. 5 yılı da geride bıraktın. Hani nerde 5 bin kişiye iş? Hani nerde 5 bin konut? Öyle sanıyorum ki 5 bin işsizi kurduğun salça ve turşu fabrikalarına yerleştirdin” diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin Ereğli’nin kaderinin değiştirilmesi noktasında önemli bir seçim olduğuna işaret eden Özgüven, bu seçimlerde yalnızca Ereğli Belediye Başkanının seçilmeyeceğini, aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediye Başkanının da seçileceğini kaydetti. Bu çerçevede merkezi hükümet AK Parti, Konya Büyükşehir AK Parti ve Ereğli Belediyesi AK Parti olursa Ereğli’nin tarihinde görmediği hizmetleri büyükşehir belediyesinin imkânlarını kullanarak alacağını ifade eden Özgüven, “ Ereğli 5 yıldır yıkımdan, kum dökülmesinden başka bir şey görmedi. Şimdi Ereğli için hizmet zamanı” şeklinde konuştu.

“ Yarın hakka hesap vereceğin gibi bugünde halka vereceksin”

Yapılması mümkün olmayan, uçuk kaçık projelerle halkın kandırılmaya çalışıldığına değinen Özgüven, Oprukçu’nun havaalanı, Belediye Hastanesi, Termal Otel ve benzeri gibi vaatlerinin olduğunu, bu söylemlerle halkı kandırabileceğini düşündüğünü dile getirerek, “ Havaalanı yapılacaksa AK Parti yapar, hastane yapılacaksa AK Parti yapar.

Hangi para ile yapıyorsun? Ereğli Belediyesinin ne kadar borcu var? Daha sorularımız çok. Mesela, Kum paraları konusuna henüz girmedik. Yeri geldiğinde onları da soracağız. Herkes yarın hakka hesap vereceği gibi, bugünde halka hesap verecek” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.