1. HABERLER

  2. Özel Gençlerden Başkan’Ziyaret

Özel Gençlerden Başkan’Ziyaret

Özel Gençlerde Satranç oynuyor projesi” programını düzenleyen Şehit Mustafa Yurter Mesleki Eğitim merkezi ve çevre illerden gelen Öğretmen ve Öğrenciler...

A+A-

Özel Gençlerde Satranç oynuyor projesi” programını düzenleyen Şehit Mustafa Yurter Mesleki Eğitim merkezi ve çevre illerden gelen Öğretmen ve Öğrenciler Belediye Başkanı Özkan Özgüven i makamında ziyaret etti.

Projenin içeriği ve kapsamı hakkında bilgi alan Başkan Özgüven; “Satranç farklı bir uğraş tanım olarak spor değil ama neticede insanların muhakeme yeteneğini, zekâsını iyi kullanmayı sağlayan ve bunu geliştiren bir uğraş,  gençlerimizin bu noktada bu işe ilgili olmaları ayrıca sevindirici biz Belediye olarak Sosyal belediyecilik te dediğimiz bu tür çalışmalara büyük önem veriyoruz. Gençler artık okullarda eğitim ve öğretim alırken bu tür faaliyetlerle de hayatta sosyal diyalogun öneminin de farkına varabiliyorlar. Çünkü okul bitirmek belli bir noktaya kadar tahsil görmek yeterli olmuyor o açıdan yaşadığımız toplum içerisinde topluma adapte olmak toplum ile entegrasyonu oluşturmak bu açıdan çok önemli bu nedenle sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.