1. HABERLER

  2. Özgüven: 23 Nisan’da İlk Talimatı Ali Verecek

Özgüven: 23 Nisan’da İlk Talimatı Ali Verecek

Seçim çalışmaları kapsamında Hacımemiş Köyünü ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, çocukların ilgi odağı oldu.AK Parti...

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında Hacımemiş Köyünü ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, çocukların ilgi odağı oldu.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaret ettiği köylerde küçük çocukların ilgi odağı haline geldi. Gördüğü her çocuk ile yakından ilgilenerek hediye veren ve resim çektiren Özgüven, çocukların kalbinde ayrı bir yer tutuyor. Önceki gün seçim çalışmaları için gittiği Hacımemiş Köyünde de çocuklarla yakinen ilgilenen Özgüven, tanıştığı Ali isimli çocuğun futbol sahası ve oyun parkı isteği için söz verdi.

Hacımemiş Köyü çocuklarının daha iyi şartlar altında eğlenebilmeleri için sosyal alanlar oluşturulacağının altını çizen Özgüven, “Allah nasip eder, halkımızda onay verirse Hacımemiş köyünde 23 Nisan 2014 de futbol sahası ve oyun parkının yapılması için; köy ziyaretinde tanıştığım Ali kardeşim belediyenin ilgili birimlerine talimatını verecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.