1. HABERLER

  2. Özgüven Çocuklarla Birlikte Elif-Ba Okudu

Özgüven Çocuklarla Birlikte Elif-Ba Okudu

Yoğun iş temposuna rağmen yaşlıları ve çocukları ihmal etmeyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ansızın yaptığı ziyaretlerle yaşlı ve çocukların...

A+A-

Yoğun iş temposuna rağmen yaşlıları ve çocukları ihmal etmeyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ansızın yaptığı ziyaretlerle yaşlı ve çocukların yüzünü güldürüyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği mesaisine birbirinden güzel etkinliklerle başlayan Başkan Özgüven’in, göreve başladığı günden bu yana yaşlı ve çocuklara gösterdiği ilgi ve alakanın yanı sıra verdiği önem dikkatlerden kaçmıyor. Yaşlı insanlara insanlığın veli nimeti, çocuklarımıza ise geleceğin teminatı anlayışı ile yaklaşan Özgüven, her ne şart altında olursa olsun yaşlı ve çocuk hassasiyetini kendisine şiar edinmiş durumda.

Bu düşünceden hareketle yoğun mesaisine rağmen yaşlılara ve çocuklara özel vakit ayıran Özkan Özgüven, yaptığı ansızın ziyaretler ile de onların gönüllerini fethediyor. Özgüven yaptığı anlık ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek, Göztepe Camiinde kuran kursu gören çocuklarla bir araya geldi. Birliktelikte çocuklarla özel ilgilenen Özgüven, çeşitli ikramlarda bulunarak onlarla birlikte Elif-Ba okudu. Özgüven buradaki ziyaretinin ardından Ereğli Müftülüğünce açılan diğer kuran kurslarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ereğli Belediyesi olarak yaşlı ve çocukların kendi gözlerinde ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Özgüven, bir yaşlı ya da çocuğun yüzünde gülücükler görmenin bütün iş yorgunluğunu üzerlerinden aldığını söyleyerek, yaşlı ve çocuklarla daha fazla vakit ayırmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.