1. HABERLER

  2. Özgüven, Ankara’da Temaslarda Bulundu

Özgüven, Ankara’da Temaslarda Bulundu

Belediye Başkanı Özkan Özgüven AK Parti Cumhurbaşkanı Aday açıklama toplantısı için gittiği Ankara’da Ereğli yatırımları adına ziyaretlerde bulundu.Adalet...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven AK Parti Cumhurbaşkanı Aday açıklama toplantısı için gittiği Ankara’da Ereğli yatırımları adına ziyaretlerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından Cumhurbaşkanı Adayı açıklama programına katılan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, toplantının ardından Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Fırsat bulduğu her ortamda Ereğli sorunlarının gündeme gelmesi ve sorunların çözüme kavuşturulması için çaba ve gayret sarf eden Başkan Özgüven, bu Ankara ziyaretinde de Ereğli sorunlarını ele aldı.

Ereğli adına ziyarette bulunan Özkan Özgüven, ziyaretler kapsamında Kalkınma Bakanlığının üst düzey bürokratlarından biri olan hemşerimiz Prof. Dr. Ahmet Kesik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özgüven’e AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu ile AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas’da eşlik etti. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Ahmet Kesik, söz konusu Ereğli olduğunda ellerinden gelenin bir fazlasını yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Gerek Bölge Milletvekili Cem Zorlu ile gerekse Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile sürekli irtibat içerisinde olduklarını belirten Kesik, Ereğli sorunlarının çözüm aşamalarını yakinen takip ettiklerinin altını çizdi.

Ziyaretler çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ ziyaret eden ekip, daha sonra ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden ile Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ı da makamında ziyaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.