1. HABERLER

  2. Erdoğa'a,Başkan' Desteği

Erdoğa'a,Başkan' Desteği

Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek isteyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek isteyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Konya’nın merkez ilçe belediye başkanları Ankara TicaretOdası'ndaki törene katıldı.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıkladığı salonda tarihi ana şahitlik etmek isteyen Konya’nın ilçe belediye başkanları soluğu Ankara’da aldı. Ankara Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya katılan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli katılarak Başbakan Erdoğan’ın açıklamasını izledi.

Başbakan Erdoğan’ın AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı olduğu ana tanıklık eden belediye başkanlarından Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven “Bir dönem artık kapandı. Bundan sonra halktan bir Cumhurbaşkanı göreve gelecek. Cumhurbaşkanını cumhur seçecek. Bugün ülkemiz için yeni bir başlangıcın heyecanını yaşıyoruz. Halka karşı devleti temsil edecek bir cumhurbaşkanı seçmiyoruz. Halktan bir cumhurbaşkanı göreve gelecek. Milletimiz 12. Cumhurbaşkanlığına Genel Başkanımızı getirirse devletle milleti kucaklaştıran bir Cumhurbaşkanı seçilmiş olacak. AK Parti 12 yıllık bir parti değildir. 150 yıllık bir davanın adıdır. Biz kendisini asla yalnız bırakmayacağız. İnanıyorum ki milletimiz de bırakmayacaktır. Onun için mesuliyetiniz ve mesuliyetimiz büyük” dedi.

Özgüven sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye yeni bir döneme giriyor. Türkiye'de ilk olarak cumhurbaşkanı halk tarafından ve halk oylamasıyla seçilecek. Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na aday olması vatanımıza, milletimize daha üst seviyede hizmetler yapmak için bir görev değişikliğidir, farklı bir makama geçmektir. 2014 yılının cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye siyasi tarihi için bir dönüm noktasını oluşturacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. İnşallah Türkiye daha sağlam bir demokrasiye doğru geçecektir. Halkın seçeceği bir cumhurbaşkanı ile halkın seçeceği bir başbakanla Türkiye’nin önü açık ve aydınlık olacaktır” diye konuştu.

Türkiye'nin ilk defa sandıktan kendi cumhurbaşkanını seçeceğini ifade eden Özgüven, seçimin ve Başbakan Erdoğan’ın adaylığının ülkeye hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.