1. HABERLER

  2. Özgüven: Ereğli At Yetiştiriciliğinde Söz Sahibi Olacak

Özgüven: Ereğli At Yetiştiriciliğinde Söz Sahibi Olacak

Konya Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Osman Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında...

A+A-

Konya Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Osman Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimiyle Ereğli Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Özgüven’e yoğun mesaisine rağmen ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Başkan Özgüven’i ziyaret eden bir diğer sivil toplum kuruluşu ise Konya Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Osman Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. Ziyarette Özkan Özgüven ile bir süre sohbet eden Başkan Osman Gülcan Toros Dağının eteklerinde olan Ereğli’nin at yetiştiriciliğinde önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgüven ise, toprağında barındırdığı mineraller ve yapısında yetiştirdiği ayrık otu ile Ereğli’nin yarış atı yetiştiriciliğinde cazibe merkezi olduğunu kaydetti. Bu anlamda birçok yarış atı harasının Ereğli’de faaliyetlerine devam ettiğini dile getiren Özgüven, Ereğli’de yetiştirilen ve bakıma alınan birçok yarış atının Gazi Koşusu gibi birçok önemli platformlarda başarı elde ettiğini kaydetti.

Özgüven Ereğli Belediyesi olarak Ereğli’nin bu önemli potansiyelini daha çok gün yüzüne çıkaracaklarını ifade ederek, “ Ereğli at yetiştiriciliğinde Türkiye’de söz sahibi olacak” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.