1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Ereğli Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Ekipleri tarafından İvriz Yolu Belceağaç Mevkiinde asfaltlama çalışması yapıldı.Ereğli Turizminde...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Ekipleri tarafından İvriz Yolu Belceağaç Mevkiinde asfaltlama çalışması yapıldı.

Ereğli Turizminde önemli yere sahip olan, tarihi İvriz Kaya Anıtına giden ve turizm yolu olan Belceağaç mevkiinde Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Sıcak havalarında etkisi ile bozulan ve sürücülere zor anlar yaşatan karayolunda asfaltlama ve yama çalışmaları yapan ekipler, tarihi İvriz Kaya Anıtına giden yolun daha kullanışlı hale gelmesi noktasında yoğun mesai harcıyor.

Söz konusu mevkideki çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını söyleyen ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür eden Belceağaç sakinleri, olası bir kazanın engellenmesi hususunda ki Ereğli Belediyesinin hassasiyetinin takdire şayan olduğunu belirttiler.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak hedeflerinin Ereğli’deki tüm yolların standartlara uygun bir şekilde düzenlenmesi olduğunu belirterek, artan hava sıcaklıkları ile birlikte açılan asfaltlama sezonunda Belediyenin ilgili birimlerinin sahaya indiğini ve çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.