1. HABERLER

  2. Özgüven: Ereğli Hasretini Çektiği Hizmete Kavuşacak

Özgüven: Ereğli Hasretini Çektiği Hizmete Kavuşacak

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Seçim...

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas parti yetkilileri ve çok sayıda partilinin katılımı ile 500 evlerde ev toplantısı yaparak, Hacımemiş ve Gökçeyazı köylerini de ziyaret etti. Ziyarette büyükşehir yasasının Ereğli’ye kazandıracağı hizmetlerden bahseden Özkan Özgüven, büyükşehir belediyesinin de imkânları ile Ereğli’nin yıllardır hasretini çektiği hizmete kavuşacağını dile getirdi.

Ereğli Belediyesinin 44 milyon olan bütçesinden bahseden Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesinin sadece bir hizmette 44 milyon para harcadığını dile getirerek Büyükşehir Belediyesinin imkânlarının büyük olduğunun altını çizdi. Her gittiği köy ve kasabadaki söylemlerini yenileyen Özkan Özgüven, yapamayacakları hiçbir vaat vermediklerini ve bundan sonraki süreçte de vermeyeceklerini kaydetti. Kendisinin en büyük vaadinin içtenlik, samimiyet ve dürüstlük olduğunu söyleyen Özgüven, kırsal kesimde özellikle genç nüfusun işsizlik probleminin çeşitli fonların kullanılarak bulundukları yerde çözüleceğini bildirdi.

Koalisyon ile yönetilen bir Ereğli’yi tasvip etmediklerinin altını çizen Özgüven, güçlü bir merkezi hükümet, güçlü bir Konya Büyükşehir Belediyesi ve güçlü bir Ereğli Belediyesi ile Ereğli’nin hasretini çektiği hizmete en kısa sürede kavuşacağını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.