1. HABERLER

  2. Beyörenliler;“Desteğimiz ve Dualarımız Oprukçu’ya “

Beyörenliler;“Desteğimiz ve Dualarımız Oprukçu’ya “

Oprukçu;” İktidar partisinden olmak maharet değil.Hizmet üretmek kabiliyet işidir” diyen Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin...

A+A-

Oprukçu;” İktidar partisinden olmak maharet değil.Hizmet üretmek kabiliyet işidir” diyen Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu,”Ereğli Şehr-i Eminini bulduysa sahip çıkmak durumunda” diyerek Beyören Köyünden destek istedi.Beyören halkı ise “ Desteğimiz seninle,tekrar seçilecek ve hizmet sunmaya devam edeceksin.Dualarımız seninle “diyerek Oprukçu’ya destek sözü verdiler.

Ereğli’ye bağlı Beyören köyünde muhteşem bir ilgiyle karşılanan ve Beyören köyü halkından destek sözü alan MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu diğer köylerde olduğu gibi Beyören Köyünde de yol arkadaşlarını ve kendisini karşılayan yoğun ilgi ve muhteşem kalabalıktan dolayı Beyörenlilere teşekkür etti.

Oprukçu Beyören köyünde şöyle konuştu;” Ereğli’ye gelip giderken yaptığımız hizmetlerimizi görüyorsunuz.Bunlar bizim hizmetlerimizin besmelesidir.Birinci 5 yılda besmeleyi çektik. İnşallah arkasından da Sure-i Celile’yi okumayı arzu ediyoruz.Bu da sizlerin desteği ile olacak.Rabbül Alemin’in lütfünden hiç endişe etmedim.Seçilememek gibi bir endişemiz yok.Ereğli’de hiçbir hemşehrisini ayrıştırmadan,ötekileştirmeden herkesi kucaklayan böylesi bir Belediye Başkanını görmedi.İmkansızı imkanlı kılan bir Belediye Başkanını görmedi.Hiç dert yandığınızı,yüzümü ekşittiğimi,kaşımı kaldırdığımı gördünüz mü? Sizlere hürmeti Allah’a hürmet bildim ben” dedi.

“ Bizim için Ereğlili’nin özü üveyi olmaz.Özellikle halkın önüne çıkanlar herksi kucaklaması lazım.Biri çıkmış diyor ki,Belediye Başkanı öz Ereğlili olacak diyor,nasıl oluyorsa öz Ereğli’li ? “diyen Belediye Başkanı Oprukçu ;”Oğuz Ata Sosyal Tesisleriyle başlayan Ereğli’deki kirlilikleri ortadan kaldırma mücadelemizde çok büyük mesafeler aldığımızı hepiniz görüyorsunuz.Akbank’ın önünde yüzyıldır kaldırılamayan sorunu ortadan kaldırdık.Çömlekçi mahallesinde 25 yıldır kaldırılamayan üst geçidini de kaldırdık ve bu alanları temizledik şimdi çok güzel oldu.Ulu Caminin önü nerden nereye bir düşünün.Ulu caminin önünün böyle olacağını hayal edebilir miydiniz? “dedi.

Oprukçu,“ 30 Mart’tan sonra yeni mahalle olacak olan köylere Ereğli’deki mahallelere ne hizmetler yapacaksak Ereğli’nin Beyören mahallemize de aynı hizmetleri yapacağız.Akhüyük’te termal su arama sondaj arama çalışmaları için İller Bankasından kredi talebinde bulunduğumuz sıra Vekil devreye girerek kredimizin önüne taş koyuyor.Sondaj ve asfalt kredilerimizin önüne taş konuldu.Bizim vekil Ereğli söz konusu olduğunda koşa koşa gelir dedim ama yanıldım.Vekil konusunda yanılmamayı dilerdim” dedi.Hizmetlerin önüne taş konulmuş olsa da Akhüyük’teki sondaj çalışmalarının başlatılmasıyla birlikte 500m.’den bekledikleri sıcak suyu da 120 m.’den almış olmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Oprukçu, Akhüyük’teki termal sıcak suyun Ereğli’nin kaderini değiştirecek olan önemli ve yürütülmekte olan bir proje olduğunu ifade etti.Termal tesislerin yanı sıra Seracılığın da önemli olduğunun altını çizen Oprukçu,termal sıcak su ile şifa dağıtırken,sebze üretiminde Ereğli’nin çığır açacağını dile getirdi.” Ereğli Şehr-i Eminini bulduysa sahip çıkmak durumunda.Ereğli’de yeni bir destan yazalım.Biz çalışarak destan yazalım,sizler de oylarınızla yazın.2009 ‘da Akp iktidarının imkanlarına rağmen ,Belediye imkanlarına rağmen hemşehrilerimiz bizi tercih ettiler.Sorun bakalım bir tane pişman olan var mı?”dedi.Beyören halkına Kültür evi projesinin müjdesini veren Oprukçu ,kültür evleri kapsamında kıssa adı Ermek olan Ereğli meslek edindirme kurslarının da açılacağını ve iş garantili mesleki kursların verileceğini söyledi.Oprukçu’nun ,”Huzur şehri Ereğli’yi birlikte inşa etmeye var mısın? “ sorusuna Beyören halkı coşkulu bir yanıtla “ Varız “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.