1. HABERLER

  2. Umreciler Ereğli’ye Döndü

Umreciler Ereğli’ye Döndü

Kutsal topraklarda umre vazifelerini yerine getiren Ereğli kafilesi ilçeye döndü.Umreciler, Belediye Başkan Yardımcıları, aileleri ve yakınları tarafından...

A+A-

Kutsal topraklarda umre vazifelerini yerine getiren Ereğli kafilesi ilçeye döndü.

Umreciler, Belediye Başkan Yardımcıları, aileleri ve yakınları tarafından karşılandı.

 

Kutsal topraklarda Umre vazifesini yerine getiren Ereğli kafilesi, Fatih Camii önünde Ereğli Belediye Başkan yardımcıları tarafından çiçeklerle karşılandı. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları Hacı Öğütlü, Ahmet Say ve Hayrettin Başer tarafından karşılanan umreciler, Ereğli’ye dönmenin verdiği sevinçle birlikte kendilerini karşılayanlarla sarılarak hasret giderdi. Umrecilerin beraberlerinde zemzem suyu, hurma ve çeşitli hediyelik eşyalar getirdikleri görüldü.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları karşılama töreninde, kazasız, belasız Ereğli’ye ve ailelerine dönen umrecilerin sağlıklı bir seyahat sonucu kutsal topraklardan dönmüş olmalarının mutluluk ve sevincini umrecilerin aileleriyle birlikte paylaştıklarını ifade ettiler.

Umre’den dönen Ereğli kafilesi ise ilçeye sağ ve salim dönmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Allah herkese o mübarek toprakları görmeyi nasip etsin. Allah hac döneminde de gitmeyi nasip eder inşallah” diye konuşurken, kutsal topraklardan dönen umreciler ayrıca tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için dua ettiklerini kaydettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.