1. HABERLER

  2. Özgüven Gönülleri Kazandı

Özgüven Gönülleri Kazandı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2015’e saatler kala yaptığı ziyaretler ile gönül aldı.Özgüven ve eşi İlkay Özgüven 2014 yılının son saatlerinde...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2015’e saatler kala yaptığı ziyaretler ile gönül aldı.

Özgüven ve eşi İlkay Özgüven 2014 yılının son saatlerinde yaptıkları ev ziyareti, sevgi evlerinde kalan çocuklara ziyaret, huzurevi ziyareti ve hastane ziyareti gerçekleştirerek yeni yıla gönül alarak girdi.

İlk olarak Coşkun ailesine misafir olan Özgüven, aile fertleri ile yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Ailenin ikiz kızları ile sohbet eden Özgüven, gençlere tavsiyelerde bulunarak okumalarını istedi ve yeni yıllarını kutladı.

Sevgi evlerindeki çocuklarla bir araya gelen Özgüven çifti çocuklarla birlikte pasta kesti, sevinçlerine ortak oldular.

Huzurevi sakinlerini de unutmayan Başkan Özkan Özgüven ve eşleri İlkay Özgüven’i Huzurevi Müdürü Cumali akçay karşıladı. Akçay, Ereğli’de ilk defa bir Belediye Başkanının yılbaşında huzurevini ziyaret ettiğini söyleyerek, Özgüven çiftine teşekkür etti.

Huzurevi sakinlerini her fırsatta ziyaret ederek yanlarında olmayı istediğini kaydeden Başkan Özgüven, huzurevi sakinlerinin kendilerine emanet olduğunu söyleyerek yeni yıllarını kutladı.

Daha sonra hastane ziyareti gerçekleştiren Özgüven, yeni dünyaya gelen çocukları görüp hayırlı uzun ömürler dileğinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.