1. HABERLER

  2. Özgüven Heyecanlara Ortak Oldu

Özgüven Heyecanlara Ortak Oldu

Belediye Başkanı Özkan Özgüven YGS’ye giren öğrenci ve velilerin heyecanlarına ortak oldu. Başkan Özgüven Ereğli’de 18 merkezde gerçekleşen sınav...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven YGS’ye giren öğrenci ve velilerin heyecanlarına ortak oldu. Başkan Özgüven Ereğli’de 18 merkezde gerçekleşen sınav noktalarını gezerek sınava gireceklere başarılar diledi velilerin heyecanlarını paylaştı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hem sınava girecek olanların hem de dışarıda bekleyen velilerin yaşadıkları heyecanın çok anlamlı ve önem arz ettiğini belirterek, “Bu sınav özellikle gençlerimizin geleceklerini şekillendirecekleri önemli bir sınavdır. Her sınav yeni bir başlangıçtır. Bu sınavda başarılı olanların olacağı gibi derece alamayanlarda olacaktır. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Vatandaşlar hizmetlerden oldukça memnun

Öte yandan Ereğli Belediyesi YGS’ye giren öğrenci velilerine su, meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

Sınavın yapıldığı okullarda sabahın erken saatlerinde hazırlıklarını tamamlayan Belediye Ekipleri öğrenci ve velilerin stresini azaltmak, onların heyecanına ortak olmak adına hem sohbet ettiler hem de su, meyve suyu ve kek ikramında bulundular.

Vatandaşlar, Ereğli Belediyesinin ikramı olumlu karşılayarak Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Belediye Personeline teşekkür ettiler.

Sınav öncesi Ereğli Belediyesinin bu tarz hizmetler verip velilerin yanında olmasından dolayı oldukça memnun olduğunu belirten vatandaşlar, “Bize çok güzel ev sahipliği yapan Ereğli Belediye Başkanına ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. İkramları gayet güzeldi” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.