1. HABERLER

  2. Özgüven Kutlu Doğum Programına Katıldı

Özgüven Kutlu Doğum Programına Katıldı

Ereğli’ye bağlı Aziziye Mahallesinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum programında halka hitap eden Belediye Başkanı Özgüven, “Umarım Efendimiz (S.A.V)...

A+A-

Ereğli’ye bağlı Aziziye Mahallesinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum programında halka hitap eden Belediye Başkanı Özgüven, “Umarım Efendimiz (S.A.V) gibi yaşayanlardan oluruz” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz akşam Aziziye Mahallesi Ayşana Özkoçak Okulu tarafından düzenlenen kutlu doğum haftası programına katıldı. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Özgüven Vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Okul bahçesinde düzenlenen programda konuşan Başkan Özgüven, “Yorucu bir günün ardından Aziziyeliler ile bir araya gelmek Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamından vatandaşlarımız ile buluşarak bir nebze olsun dinlenmek bizlere çok iyi geldi, onun için hepinize teşekkür ediyorum. Aziziyede böyle bir etkinliğin düzenlenmesi ve bu şekilde yoğun bir katılımın olması bizleri ayrıca mutlu etti. Başta okul Müdürümüze, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize gösterdikleri bu çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Umarım Sevgili peygamberimizin sünnetine uygun ve onun gibi yaşayanlardan oluruz onun rehberliğinde ve onun öncülüğünde bizlere bu kutlu doğum haftasının bir vesile olur. Aziziye mahallemiz hem Belediyecilik hem de hizmetler anlamında oldukça büyük bir yapıya sahip gerek Ereğli ye gerekse aziziye ye hizmetlerin gelmesi için hep beraber çalışacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kitap okuma yarışmasında birinci olan Özden Kökbudak’a ödülünü veren belediye başkanı Özkan Özgüven kitap okumaya gösterilen bu ilgi karşısında Aziziyelilere okumaları için kitap göndereceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.