1. HABERLER

  2. Vefa Derneği Kitap Dağıttı

Vefa Derneği Kitap Dağıttı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Semerkand Vakfı Vefa Derneği Ereğli Şubesi vatandaşlara Ulu Cami önünde kitap dağıttı.Semerkand Vakfı...

A+A-

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Semerkand Vakfı Vefa Derneği Ereğli Şubesi vatandaşlara Ulu Cami önünde kitap dağıttı.

Semerkand Vakfı Vefa Derneği Ereğli Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara Selatu Selam Getirmenin Faziletleri konulu “O’nu Selamlamak” adlı kitap dağıtıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Semerkand Vakfı Mostar Gençlik Başkanı Abdülaziz Salman, âlemlere rahmet olarak gönderilen rahmet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa’yı rahmetle andıkları bir kutlu doğum haftasını daha dolu dolu geçirmek ümidi ile çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Çalışmalar kapsamında kutlu doğum münasebeti ile Müslüman kardeşlerine Selatu Selamın önemini ortaya koyan ve bir Semerkand yayını olan “O’nu Selamlamak” isimli eseri dağıttıklarını belirten Salman, etkinlik çerçevesinde bin 500 kitabın vatandaşlara dağıtıldığını kaydetti.

Salman, kutlu doğum haftası münasebeti ile dini kitap dağıtımlarının devam edeceğini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.