1. HABERLER

  2. Özgüven: Pankobirlik’e Aday Değilim!

Özgüven: Pankobirlik’e Aday Değilim!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Pankobirliğe adaylığı noktasında kamuoyunda oluşan spekülasyonlara yaptığı yazılı açıklamada cevap verdi.Başkan...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Pankobirliğe adaylığı noktasında kamuoyunda oluşan spekülasyonlara yaptığı yazılı açıklamada cevap verdi.

Başkan Özkan Özgüven konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde Ereğli Kamuoyunda Pankobirlik Başkanlığı’na  Aday olacağım yönünde bazı söylentiler olmaktadır, Ancak Ereğli Pankobirlik başkanlığına adaylığım söz konusu değildir.

Diğer yandan bir Pankobirlik üyesi ve aynı zamanda pancar üreticisi olmam nedeni ile bazı yatırımların Ereğli ye kazandırılmasında katkım olacağı düşüncesi ile çeşitli gruplar ve Adaylar tarafından Kooperatif yönetiminde yer almam istenmektedir.

Özellikle belirtmek isterim ki şuana kadar hiçbir grup ya da Aday ile direkt bir irtibatım söz konusu değildir. Ereğli pankobirliğinin başkanlık seçimi sürecinde her aday ve gruba eşit mesafedeyim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.