1. HABERLER

  2. Özgüven OSB’de Ziyaretlerde Bulundu

Özgüven OSB’de Ziyaretlerde Bulundu

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in katılımı ile Organize Sanayi Bölgesinde yapıldı.İşadamlarının...

A+A-

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in katılımı ile Organize Sanayi Bölgesinde yapıldı.

İşadamlarının ve Organize Sanayi Bölgesinin sorunlarının dinlendiği toplantıya Ereğli Kaymakamı Şakir Erden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt ile İşadamları katıldı. İşadamlarının sıkıntılarını ifade ettiği toplantıda konuşan Başkan Özgüven, “ Ereğli Organize Bölgemiz Ereğli’miz için gelecek vaat ediyor. Ereğli Belediyesi olarak bizler OSB’mizin sıkıntılarının giderilmesi noktasında üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya hazırız ” dedi.

Toplantının ardından Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Başkan Özgüven beraberindeki heyet ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinin büyük işletmelerinden bazıları olan Akdem, Meysüt ve Kiraz Fabrikasını ziyaret ederek işletme sahipleri ile görüştü ve üretimler hakkında bilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.