1. HABERLER

  2. Özgüven’den Ramazan Ayı Mesajı

Özgüven’den Ramazan Ayı Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı mesajında ramazan ayının başta Ereğlili vatandaşlarımız olmak üzere...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı mesajında ramazan ayının başta Ereğlili vatandaşlarımız olmak üzere tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Özgüven mesajında, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirtti. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Başkan Özgüven, "Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Şenlik, sevinç, kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız Ramazan Bayramı'na sağlık ve esenlik içinde kavuşmayı dilerim.

Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve ilçemizde tüm İslam âleminde yarattığı birleştirici gücün, dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir ramazan ayını daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm Ereğli halkıyla paylaşıyorum. Rabbimizin tüm dualarımızı kabul ettiği bir ramazan ayı diliyor, Ramazan ayının hemşerilerimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Özgüven, “Bu yıl mübarek Ramazan ayı Ereğli Belediyemiz önderliğinde bir başka güzel geçecek. 28 Haziran-27 Temmuz tarihleri arasında Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde yapılacak olan ve 30 gün sürecek olan Ramazan şenliklerimize tüm Ereğli halkımızı bekliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.