1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ramazan’da Camiler Pırıl Pırıl Olacak
Ramazan’da Camiler Pırıl Pırıl Olacak

Ramazan’da Camiler Pırıl Pırıl Olacak

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde bulunan tüm camilerin temizliği yapılarak gül suyu ile yıkandı.Ereğli’de...

A+A-

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde bulunan tüm camilerin temizliği yapılarak gül suyu ile yıkandı.

Ereğli’de bulunan camiler Belediye ekiplerinin yoğun çalışma temposu ile ramazan ayı boyunca camileri pırıl pırıl yapacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü kısa bir süre önce önce başlatmış olduğu bu çalışmalarını hızla sürdürürken, en son Ereğli’nin en büyük camisi olan Ulu Camide çalışmasını sürdürdü.

Konu ile ilgili Ereğli Belediyesine teşekkür eden Cami görevlisi Hasan Çınar Belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını her Ramazan ayı öncesi Ereğli’deki bütün camilerin temizliğini yaptığı için teşekkür ederek, “Ereğli Belediyemiz genel manada ramazan öncesi bir temizlik yapmaktadır. Aynı zamanda gül suyu ile camilerimizin gül gibi kokmasını sağlamaktadır. Belediyemiz bu sene de sağ olsun bu hizmeti camilerimizden esirgememiştir. Bu çalışmaları ile cemaatimize nezih bir ortam sundular. Belediyemizden bu çalışmanın sadece Ramazan ayında değil de 12 ay süresince olmasını canı gönülden arzu ediyoruz” dedi.

Ereğli Belediyesi olarak öncelikli hedeflerinin Ereğli halkına hizmette kaliteyi sunmak olduğunu ifade eden Özkan Özgüven, bu amaç doğrultusunda Belediyenin tüm birimleri ile çalışmalara gece gündüz aralıksız devam ettiklerini kaydetti. Temizlik İşleri Müdürlüğünün camilerdeki temizlik çalışmaları ile Ereğli halkına daha güzel ve nezih bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için zemin hazırlamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Özgüven, “ Ereğli halkımız her şeyin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

Ereğli Belediyesinin Ramazan ayı süresince de bu çalışmalarını periyodik olarak devam ettireceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.