1. HABERLER

  2. Özgüven Sokaktaki Vatandaşlarla Görüştü

Özgüven Sokaktaki Vatandaşlarla Görüştü

30 mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Ereğli belediye başkanı Özkan Özgüven Cuma namazı öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.Ak parti ilçe binasında...

A+A-

30 mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Ereğli belediye başkanı Özkan Özgüven Cuma namazı öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak parti ilçe binasında tebrikleri kabul eden Başkan  Özgüven bu gün sokaktaki vatandaşlarla görüştü Cuma namazı öncesi halkın yoğun ilgisi ve tebrikleri ile karşılanan Özgüven bu seçimi kazanan sadece ben değilim neticede halkımızın milli iradeye gösterdiği güvenin bir tecellisidir seçimlerden önce de söylediğimiz gibi bu seçim sadece bir yerel seçim değildi ülkemizin bir kader seçimiydi ve halkımız da istikrardan yana hizmetten yana oyunu kullandı.

İlçemizde ise artık kötü gidişe dur diyerek hizmet ve yatırımın gelmesi noktasında görevi bize verdi verdiğimiz sözlerin tamamının arkasında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz bizim makam mevki gibi bir derdimiz yok biz hizmet için bu yola baş koyduk ve bunu da layıkıyla yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.